Preskoči na glavni sadržaj

Orofluido ulje za kosu


Naravno, nije dugo trebalo da opet probam Orofluido. U mom frizerskom salonu sve puno tih bočica, a ja kažem da nisam bila oduševljena i da nisam zainteresirana, da tražim bolji proizvod. I naravno, kupim ga.


Ono što sam odmah primjetila je da je ovaj koji se prodaje u frizerskom salonu puno gušči, malo više zlatne boje, boljeg mirisa i sam po sebi puno bolji od onog kojeg sam kupila online!

Što sada reći?

S uljem kupljenim u frizerskom salonu sam jako zadovoljna, puno je konkretnije i mislim da nikad nisam imala bolje ulje za kosu. Isto se odlično upija u kosu, ali je nekako samo po sebi puno bolje. Kosa je nekako mekanija, svilenkasta i mirišljava. Ulje volim nanositi na kosu svaki dan, po više puta - obično je to ujutro, kad popodne dođem s posla i još jednom uvečer. Pokušavam kosu tretirati kao i lice - stalna njega, a ne samo povremeno.


Definitivno ću nastaviti kupovati ovo ulje u frizerskom salonu iako sam preko interneta kupila 50 ml za istu cijenu po kojoj i 25 ml u salonu. Ali, što će mi duplo više lošijeg ulja? Onda je ipak bolje 25 ml odličnog, gustog ulja koje savršeno njeguje kosu.

Ulje koje je kupljeno u salonu bih preporučila svima i sad shvaćam opću ludnicu za Orofluidom. Isto tako mi je sada ovo ulje sasvim jasno - jasno mi je zašto ga se koristi u salonima, ali očito sam u pro verziji, verzije Orofluida koje druže po on line shopovima očito nisu ni do koljena profesionalnima iz salona.

Sada sam u napasti da ponovno isprobam i masku.

Pozdrav!

Ana

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i