srijeda, 26. studenoga 2014.

Orofluido ulje za kosu


Naravno, nije dugo trebalo da opet probam Orofluido. U mom frizerskom salonu sve puno tih bočica, a ja kažem da nisam bila oduševljena i da nisam zainteresirana, da tražim bolji proizvod. I naravno, kupim ga.


Ono što sam odmah primjetila je da je ovaj koji se prodaje u frizerskom salonu puno gušči, malo više zlatne boje, boljeg mirisa i sam po sebi puno bolji od onog kojeg sam kupila online!

Što sada reći?

S uljem kupljenim u frizerskom salonu sam jako zadovoljna, puno je konkretnije i mislim da nikad nisam imala bolje ulje za kosu. Isto se odlično upija u kosu, ali je nekako samo po sebi puno bolje. Kosa je nekako mekanija, svilenkasta i mirišljava. Ulje volim nanositi na kosu svaki dan, po više puta - obično je to ujutro, kad popodne dođem s posla i još jednom uvečer. Pokušavam kosu tretirati kao i lice - stalna njega, a ne samo povremeno.


Definitivno ću nastaviti kupovati ovo ulje u frizerskom salonu iako sam preko interneta kupila 50 ml za istu cijenu po kojoj i 25 ml u salonu. Ali, što će mi duplo više lošijeg ulja? Onda je ipak bolje 25 ml odličnog, gustog ulja koje savršeno njeguje kosu.

Ulje koje je kupljeno u salonu bih preporučila svima i sad shvaćam opću ludnicu za Orofluidom. Isto tako mi je sada ovo ulje sasvim jasno - jasno mi je zašto ga se koristi u salonima, ali očito sam u pro verziji, verzije Orofluida koje druže po on line shopovima očito nisu ni do koljena profesionalnima iz salona.

Sada sam u napasti da ponovno isprobam i masku.

Pozdrav!

Ana

Nema komentara:

Objavi komentar