Preskoči na glavni sadržaj

Prada Marfa


Da, davno je bilo dok sam gledala Gossip Girl i kad sam vidjela Prada Marfa i strelicu, nije mi bilo jasno što je to. Prada mafija ili šta????

Svidjelo mi se kao dio interijera, lijepo izgleda, bolje je od onih slika prirodne ili čak mrtve prirode što jako puno naših ima po kućama. I eto, nikad nisam došla na ideju da taj poster stavim na svoj zid. Do jučer!


Inače, Prada Marfa je zaista kućica sa Pradinim kreacijama, Miucia ih sama bira, a sama kućica je smještena u pustinji i često je predmet napada! Ipak je to Amerika, zemlja apsurda. Mislim da je zaista odlična ideja staviti Pradu u pustinju, ali mi nije jasno zašto uništavati to. Ovo je zbilja jedinstvena stvar na svijetu i mislim da su dizajneri zbilja napravili nešto novo i nekonvencionalno.

Za nekoliko dana će poster Prada Marfa biti i u mom stanu. Odlučila sam da ću poster staviti kod ulaznih vrata, tako da ga se vidi čim se otvore vrata. Crno bijelo na posteru će se odlično uklopiti u moje crno-bijelo-sivi dizajn stana.

Što Vi mislite o Prada Marfa? Vidite li i Vi ovaj poster u svom stanu/kući?Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i