Preskoči na glavni sadržaj

Revlonossimo


Ovo je šampon iz tog neslavnog razdoblja kad sam krenula s prelaskom iz plave kose u smeđu, pod izgovorom da si spasim kosu od paljenja kose svaka 3-4 tjedna. I naravno, krenula sam u tom periodu sa isprobavanjem svega i svačega.

I naravno, Revlon je tada lansirao novi šampon i regenerator u jednom. Nije dugo trebalo da ja kupim. Sve zajedno taj šampon radi dobro - čisti kao šampon, njeguje kao regenerator, omekša kosu, raspetlja i ono što je posebno kod njega - štiti boju kosu.

Stručnjaci su izračunali da prosječna žena ide na bojenje svaka 45 dana i kad dolazi u salon, boja kose je u lošem stanju. ali zato ovaj šampon čuva tu boju svih 45 dana da izgleda kao da je tek obojana. Naravno, na smeđoj kosi to nisam dočekala jer sam opet plavuša!

Generalno, šampon mi se svidio - čuva boju, odličan je za lijene dane jer nakon šamponiranja ne treba još i regenerator. Onda dolazi taj famozni čin da blajhanja kose nazad u plavo i sad imam i ovaj šampon za plavu kosu. Sve je isto, samo poboljšava plavu kosu. Kosa mi je i dalje od njega meka i podatna. Puno je laganije stilizirati ju ili jednostavno pustiti da se sama osuši. Kosa je od Revlonissima tako nekako meka i lagana - bolja mi je čak nego kad sam koristila regeneratore u boji.

Ovaj koncept mi se čini dobar jer kombinira šampon, regenerator, njegu i zaštitu boje.

Kupljeno u salonu koji prodaje Revlon proizvode, cijena 100 kn.

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i