subota, 22. studenoga 2014.

Revlonossimo


Ovo je šampon iz tog neslavnog razdoblja kad sam krenula s prelaskom iz plave kose u smeđu, pod izgovorom da si spasim kosu od paljenja kose svaka 3-4 tjedna. I naravno, krenula sam u tom periodu sa isprobavanjem svega i svačega.

I naravno, Revlon je tada lansirao novi šampon i regenerator u jednom. Nije dugo trebalo da ja kupim. Sve zajedno taj šampon radi dobro - čisti kao šampon, njeguje kao regenerator, omekša kosu, raspetlja i ono što je posebno kod njega - štiti boju kosu.

Stručnjaci su izračunali da prosječna žena ide na bojenje svaka 45 dana i kad dolazi u salon, boja kose je u lošem stanju. ali zato ovaj šampon čuva tu boju svih 45 dana da izgleda kao da je tek obojana. Naravno, na smeđoj kosi to nisam dočekala jer sam opet plavuša!

Generalno, šampon mi se svidio - čuva boju, odličan je za lijene dane jer nakon šamponiranja ne treba još i regenerator. Onda dolazi taj famozni čin da blajhanja kose nazad u plavo i sad imam i ovaj šampon za plavu kosu. Sve je isto, samo poboljšava plavu kosu. Kosa mi je i dalje od njega meka i podatna. Puno je laganije stilizirati ju ili jednostavno pustiti da se sama osuši. Kosa je od Revlonissima tako nekako meka i lagana - bolja mi je čak nego kad sam koristila regeneratore u boji.

Ovaj koncept mi se čini dobar jer kombinira šampon, regenerator, njegu i zaštitu boje.

Kupljeno u salonu koji prodaje Revlon proizvode, cijena 100 kn.

1 komentar: