Preskoči na glavni sadržaj

Strep trake za depilaciju


Ambalaža super, crna kutija, zlatna slova, argan, ulje argana super za osjetljivu kožu ... nema što sve ne piše u uputama. Iskreno, kupila me ambalaža, nikoje trake nisu u ovako luksuznoj ambalaži i baš izgledaju prekrasno u rukama. Trake, same po sebi, su žarko narančaste boje, prava novost!

A sad učinkovitost - trake se jedna od druge jako lijepo mogu odlijepiti, stave se na kožu i naglo povuku - kad ono - jako puno dlaka je ostalo na nogama. Pa sam onda probala ponovno, ponovno i tako cijela kutija. A efekt - nije baš impresivan. Koža mi je bila jednako pripremljena kao i sa svim drugim trakama - čista i suha. Ali eto, ove trake mi se nisu dopale, ali njihov izgled i ambalaža da.

Ali ipak ima jedna dobra stvar u ovoj kutiji - maramice za čišćenje - koje ujedno i čiste i njeguju kožu. Sve koje sam do sada koristila imale su to odvojeno - a ove imaju 2 u 1. Svidjelo mi se kako je koža mekana nakon upotrebe tih maramica.

Sve u svemu, trakama neću dati drugu priliku, očekivala sam da će biti super jer imaju jedan od sastojaka argan koji je sada pravi hit, no nije ispalo tako na meni. Da li ih je probao netko drugi i da li su mu se svidjele?

Kupljeno u DM-u, cijene se ne sjećam, negdje oko 30-ak kn možda.Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i