utorak, 4. studenoga 2014.

Strep trake za depilaciju


Ambalaža super, crna kutija, zlatna slova, argan, ulje argana super za osjetljivu kožu ... nema što sve ne piše u uputama. Iskreno, kupila me ambalaža, nikoje trake nisu u ovako luksuznoj ambalaži i baš izgledaju prekrasno u rukama. Trake, same po sebi, su žarko narančaste boje, prava novost!

A sad učinkovitost - trake se jedna od druge jako lijepo mogu odlijepiti, stave se na kožu i naglo povuku - kad ono - jako puno dlaka je ostalo na nogama. Pa sam onda probala ponovno, ponovno i tako cijela kutija. A efekt - nije baš impresivan. Koža mi je bila jednako pripremljena kao i sa svim drugim trakama - čista i suha. Ali eto, ove trake mi se nisu dopale, ali njihov izgled i ambalaža da.

Ali ipak ima jedna dobra stvar u ovoj kutiji - maramice za čišćenje - koje ujedno i čiste i njeguju kožu. Sve koje sam do sada koristila imale su to odvojeno - a ove imaju 2 u 1. Svidjelo mi se kako je koža mekana nakon upotrebe tih maramica.

Sve u svemu, trakama neću dati drugu priliku, očekivala sam da će biti super jer imaju jedan od sastojaka argan koji je sada pravi hit, no nije ispalo tako na meni. Da li ih je probao netko drugi i da li su mu se svidjele?

Kupljeno u DM-u, cijene se ne sjećam, negdje oko 30-ak kn možda.Nema komentara:

Objavi komentar