Preskoči na glavni sadržaj

Uniq One


Ne znam po koji put sam ovo kupila, a razlog je to što mi je dobar.
Sprej za 10 u 1, štiti od svega - koristim ga na mokru kosu, nekoliko poteza spreja i nakon toga ostavim kosu da se sama osuši li feniram.

Sprej mi se svia jer ne zamasti kosu, s kosom se može dobro raditi poslije (neki sprejevi kao da zamrse kosu, zaljepe i ne može se počešljati). Ovog spreja se držim i to je to.

Kupujem ga u frizerskom salonu, dolazila sam u napast za on line kupovinu, ali poučena sa Orofuido iskustvom, kupujem samo u salonima.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i