Preskoči na glavni sadržaj

Adria spa antistres ulje

Općepoznato je da volim ulja. Sviđa mi se kako je koža od njih mekana i njegovana. Koža je podatna i obavijena uljem i to volim, volim se mazati svim tim uljima, nekako se nakon toga osjećam kao prava dama.Samo, nikad nisam vidjela ulje u ovakvoj ambalaži i bila sam zabrinuta kako ću to izbaciti iz tube. Ali za čudo, ništa nije curilo sa strane. Možda bi se drugi mogli ugledati u ovu ambalažu.


Miris ulja je predivan - hrpa trava koje pružaju bogat miris i to je ono što mi se dopada kod ulja za tijelo. Ulje se može koristiti za masažu, ali ja ga ipak najviše volim koristiti umjesto mlijeka za tijelo i cijela se s tim namazati.


Rezultat je da se baš opustim dok se mažem s uljem, već sam kazala, osjećam se kao prava žena dok se njegujem svim tim uljima, a i sviđa mi se kako moja koža izgleda nakon toga. A i kako moja koža izgeda ne da se sviđa samo meni!


I sada je ova bočica pri kraju i trčim dalje po drugu jer ovo the ulje.


* PR uzorak

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i