Preskoči na glavni sadržaj

Alba Botanica So Smooth šampon i regenerator


Havaji .... Instant asocijacija na ljeto i more, zato sam ih namjerno fotografirala kao da su baš izronili iz oceana. Da Vam netko kaže havajski šampon i regenerator što biste očekivali?

Miris, prekrasnu kosu, super izgled, sjaj, njegu ...

Možda još nešto - da svi primjećuju da koristite nešto novo od čega je kosa tako dobra?

Da, to su mi sve prijateljice kazale - "što to tako dobro koristiš, da ti je kosa tako dobra odjednom?". Što više na ovo reći?

So Smooth Gardenia kao da je preporodila moju kosu - od suhe i beživotne kose došla je do sjajne, meke, uglađene, zdrave i predivne kose. Svi su primijetili da mi je kosa nekako odlična.

Šampon odlično očisti kosu, zapjeni i zadovoljna sam kako radi. Regenerator jako omekša kosu, otpetlja ju i tako je mekana, glatka, ma kao da ju nikad nisam prije mučila sa svim svojim peglama i figarom.

Sve u svemu, ovako dobre preparate nisam nikad imala - već nakon nekoliko puta kosa je puno bolja - izgleda zdravije i jako njegovano, baš za onaj high maintenance look dušo dalo.

Konačna ocjena 5/5.

*PR uzorak

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i