Preskoči na glavni sadržaj

Hvarski melem - LavandaIma li boljeg vremena za mackanje ovim melemom od lavande, nego u sred zime? Koža je suha, vapi za nečim bogatim i tako sam se ja gotovo cijela počela mazati sa melemom. U posudici je lagane blijedo žute boje i intenzivnog mirisa lavande koji ispuni cijelu prostoriju.

Melem zagrebem malo prstima i uglavnom ga nije potrebno grijati. U posudici se čini dosta krut, no pri samom dodiru s toplim prstima se topi.Nanosim ga na ruke umjesto kreme za ruke jer imam osjetljivu i suhu kožu. Ruke su mi nakon toga masne, ali mi je to potrebno jer mi koža na jagodicama postane hrapava, pa mi ovo bude kao da su mi prsti podmazani. Volim ga nanositi na pete umjesto Scholl kreme - pete i stopala jednako budu mekana. I mirišljava!


No, to nije jedina primjena - melem nanosim na noge i ruke umjesto redovne kreme i losiona za tijelo. Koža je tako mekana i nježna. 

Na lice nisam nanosila jer se nekako bojim, imam osjetljivu kožu na licu i od zbilja puno toga mi se nekad napravi kaos. 

Miris mi s sviđa, tekstura melema mi se sviđa, njega koju pruža mi se sviđa, sve zajedno, sviđa mi se!

*PR uzorak

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i