Preskoči na glavni sadržaj

Like u zadnje vrijeme

Što reći za svakog od njih? Chanel je Chanel - zato me uvijek interesira, zato ga uvijek volim imati, jednostavno volim Chanel. Nije stvar u prestižu, nego u tome što je najbolji.Givenchy - spas za žednu kožu, to je najbolji opis ovih bočica. Probala nekoliko,a želim ih sve.


Volim kad drogerijski brend napravi neki super puder, to je ovaj u ovom slučaju.


Kožna jakna, dobra frizura i svježe lice - mora da je lijepo živjeti u Kaliforniji.


A mora biti da je super i ovako izgledati sa 40-ak godina ...


Ove CL izgledaju kao milijun dolara! Točnije, za tisuću i pol eura svatko ih može imati. Prekrasne jesu, ali mislim da je to ipak malo previše.


I za kraj, Lisca je objavila katalog za jesen/zimu 2014/2015! Linija Selection je izvrsna (kao i uvijek), opet budem kupila sve iz kataloga za linije Selection i Fashion. Inače, za nekoliko dana kreće popust na trenutnu kolekciju i tu kupujem sve što još slučajno nisam do sada ove jeseni, a u prodaju kreće proljeće/ljeto. Naravno, napadam i na novu kolekciju, već imam svoje favorite. By the way, znate li da francuskinje troše 20% svojih baš na rublje?

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i