Preskoči na glavni sadržaj

L'Oreal Volume Million Lashes So Couture


Kad sam ju prvi put ugledala pred par mjeseci, znala sam da ju moram imati. Razlog je ljubičasta ambalaža - volim tu boju i ne mogu si pomoći. Kako to već ide - očekivanja su ogromna od ove maskare jer sam probala ama baš sve Million Lashes i jedna za drugom su sve bolje i bolje,Gumena četkica, sa hrpom šiljaka koji trepavice obavijaju u crnu, gustu, podatnu maskaru. Nanosim jedan sloj za svaki dan, dva za izlaske, a 3 kad želim efekt umjetnih trepavica. Maskara je fenomenalna, svaka nova generacija je sve bolja i bolja.


Maskara je izuzetno postojana, baš kao i ostale VML. Nisam primjetila da se išta trusilo ispod očiju. Tokom cijelog dana moje trepavice su bile pune volumena, uvinute, lijepo odvojene i prekrasne. Baš sam uživala treperiti s njima.


A sada mi je ova maskara pri kraju i živo me zanima kako L'Oreal može nadmašiti ovo i da li uopće može jer je savršena!

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i