Preskoči na glavni sadržaj

Adria spa - Anticelulitno ulje


Došla sam skoro do kraja ove bočice i jedva čekam da kupim novu! Ulje mi se jako svidjelo. Miris je jak, bogat, no moji ukućani kažu da smrdi. Ja volim mirise ulja i kad cijela kuća miriši kao spa centar.Nedostatak je ambalaža - ulje se nanosi kao da je sprej, nije mi to baš praktično.

Djelovanje ulja mi se ako sviđa - koža je jako mekana, miriši po ulju jako dugo, a celulit je nekako malo manje vidljiv. Inače, ulje nanosim na trbuh, guzu i noge do koljena. Ulje umasiram u kožu i idem na spavanje.Ovo ulje će biti definitivno uvijek u mojoj postavi jer mi se sviđa kako koža ostaje svilena, meka i prekrasna.

* PR uzorak


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i