Preskoči na glavni sadržaj

Garnier Ultra Doux regenerator


Jednom bila u trgovini i baš dok sam prolazila uz šampone, regeneratore i za sve kupanje, sjetila sam se da mi je prijateljica nahvalila Ultra Doux.

No, kada sam sama krenula u isprobavanje, nisam ostala oduševljena. Nekako imam dojam da mi je ovaj regenerator samo raspetljao kosu i ništa drugo. Kosa mi nije bila nešto ekstra mekanija nego prije, niti zaglađena ..Nekako nisam ostala oduševljena. Regenerator sam uvijek dulje držala na kosi, bar pola sata, ali ništa nije koristilo.

Nažalost, ovo nije bio jedini kojeg sam kupila. uzela sam još jednog, od lavande, ali efekt je bio isti.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i