Preskoči na glavni sadržaj

Nikel ulje za cirkulaciju i kapilare

Volim koristiti Nikel jer mi svi njihovi proizvodi odgovaraju. Inače uvijek koristi gel za vene i kapilare, a ulje sam dobila pa sam si pomislila da ga budem probala.Za mene ulje radi išto i gel, samo ulje puno bolje miriši i puno bolje njeguje kožu. Ulje nanosim na potkoljenice i noge su mi jako mekane i baš uživam u tome kako mi ovo ulje radi dobro na nogama.


Inače, na nogama ne vene i kapilare poprilično zezaju. Uvijek me nešto boli ili nešto pukne pa imam crnu fresku na nozi. Zato redovno koristim gel, a od sada ulje. Zbilja vidim razliku kad već samo 2 dana ne koristim ulje. 

* PR uzorak

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i