Preskoči na glavni sadržaj

La Roche Posay Toleriane mlijeko za čišćenje lica


Ovo je sample koji sam dobila pred nekih mjesec dva. Mlijeka za čišćenje lica nikad ne kupujem jer nemam naviku, uvijek micelarna i to je to. Slilom prilika, evo mlijeka na testu.Mlijeko je tekuće, nanosila sam ga na vatu i onda prislonila na lice i skinula make up. Skida sav make up, ali ne volim osjećaj mlijeka na trepavicama. 

Međutim, našla sam ovom mlijeku jednu bolju primjenu, kao neki serum je odličan. Lice je od njega meko, nije zategnuto i svaka krema koju nanesem na lice nakon mlijeka je odlična. Zato ovo mlijeko radije koristim kao serum i ne upropaštavam ga da ga bacam na čišćenje lica.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i