Preskoči na glavni sadržaj

Crnke ili plavuše
Naravno, dok sam ja bila offline, dogodilo se čudo - jedna crnka je postala plavuša. Pogađate, osoba koja svakodnevno ima hrpu medijske pažnje. 

Iskreno, začudila sam se. Nisam očekivala da bi netko od crne kose napravio promjenu za 180 stupnjeva sa ovom bojom. 


Ne znam ni sama koje mi je bolje. Crna kosa joj je odgovarala, ali s plavom je isto dobra.

Moje iskustvo s plavom kosom je da ju bojim od 6. razreda, točnije od 2000. godine. S plavom kosom se bolje osjećam, više sam si ja plava nego crna. Kosu sam poprilično upropastila, ali što se može. Ne bojim ju sama, redovno idem u salon, i to svaka 3 tjedna na bojanje izrasta, pa onda za 4 tjedna bojanje + pramenovi. Istina je da je to skup sport, zahtjeva puno vremena - točnije cijelo popodne, ali volim plavu kosu.

I onda mi je to dosadilo pred nekoliko mjeseci i okrenula na svijetlo smeđu - i za par dana išla to vratiti nazad na plavu kosu.

Ali po pitanju dotične dame, mediji su se raspisali da kopira Karleušu!

Iskreno, ja više volim plavu kosu, u svim nijansama - evo primjera. Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i