Preskoči na glavni sadržaj

Afrodita krema za kosu

Afroditina krema za kosu je još jedan u nizu pokušaja da napravim nešto dobro za moju kosu. Razlog je taj što volim uvijek imati lijepo isfeniranu kosu, a to ju jako oštećuje. Zato isprobavam sve što nađem - a sada je na redu bila ova krema.

Najviše ju volim nanijeti na suhu kosu jer ju zagladi, nahrani i izgleda puno više kao da je njegovana, a ne ubijena u pojam.

Kremu nisam nikada probala nanijeti na mokru kosu jer mislim da to ne bi imalo nekog efekta, bilo bi ju teško ravnomjerno raspodijeliti. Isto tako, da ju nanesem prije feniranja, ne bi igralo. Na suhu, gotovu frizuru ide najbolje.

Bitno je ne nanijeti previše kreme jer se onda kosa zapetlja i ne izgleda dobro. Veličina zrna graška mi je taman, to uspijem dobro nanijeti na kosu, a da pritom izgleda zaglađeno i njegovano.

Kremu sam kupili Bipi, koliko ju malo koristim, imat ću ju sto godina. Cijene se ne sjećam, ali pogledat ću drugi put.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i