Preskoči na glavni sadržaj

Alpstories Melem za usne

Melema za usne i svega što ih njeguje kod mene nikad dosta. Usne me uvijek zatežu, često ostaju na njima ljuskice i nisu onako mekane i pune života.Na isprobavanje sam dobila melem od aloe. I testirala sam ga u najgore vrijeme - sredina zime, hladnoća, vjetar, grijanje ... Zbilja ne može gore. Melem sam redovno nanosila ujutro, stalno tokom dana i prije spavanja. Melem mi je bio dobar u tom groznom zimskom periodu - usne su mi bile mekane i dovoljno njegovane. Iako ne volim previše ruževe, sjajila su mi draža, ali na lagani sloj melema, ruževi su dobro sjedali.


Ono što mi se nije svidjelo kod melema je način kako doći njega. Nije baš spretno kopati prstom po posudici. OK je ujutro ili uvečer, ali kad sam cijeli dan u uredu ili na putu, nemam uvijek tako čiste prste da mogu s njima u posudicu pa na usne.

Kad bi ova divota postojala u sticku, bilo bi puno jednostavnije.

*PR uzorak

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i