Preskoči na glavni sadržaj

Matrix Oil Wonders regenerator

Regenerator sa indijskom amlom - da li je tko vidio tu biljku, probao, zna li itko išta o tome?

Ja sam se s tom biljkom srela prvi put u ovom regeneratoru - i svidjela mi se. Kao prvo ambalaža - zlatna, sa uzorkom kapljica - baš je upadljivo.Miris regeneratora je odličan - cijela kupaonica i moja kosa su mirisale po jednom divnom mirisu. Nakon što je regenerator njegovao kosu nekoliko minuta, osjetila sam kako je kosa na opip mekanija i podatna.


Kada sam krenula sa stiliziranjem kose, bila sam jako zadovoljna. Kosa je bila meka, zaglađena i s njom se je moglo vrlo lako upravljati. Koristila sam i fen, peglu i figaro i u svim varijantama je ispalo dobro.

Regenerator sam koristila samostalno, ali sam dodala i nekoliko kapi ulja amle i učinak je bio još bolji.

Ovo je bio moj prvi susret sa brendom Matrix, a definitivno neće biti ni zadnji. Osim ovog regeneratora sam još isprobala i ulje, no ono je također zaslužilo svoju samostalnu recenziju.

*PR uzorak

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i