Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Liftactiv Supreme


Mislim da mogu reći da je ovo jedna divna krema! Sviđa mi se sve. Nova Vichyjeva ambalaža je super, ostavlja tako high tech dojam, ve 5 za to.

Krema je bijela, sniježno bijela i bojala sam se da će se vidjeti tragovi na licu. No, krema daje jedan zdravi izgled licu. Ako ste imali L'Oreal Lumi Magique highlighter, efekt je jako sličan, samo je ovo krema, a ne primer/osvjetljivač za lice.

Kremu sa koristila i ujutro i uvečer. Ujutro je bila dobra kao podloga za puder i lice je izgledalo dobro, a uvečer je bila dobra za oporavak kože od stresnog dana.


A oni dojmovi - čelo mi je izgledalo puno bolje. Imam dosta isušenu kožu i potrebno mi je da mi kreme jako dobro nahrane čelo jer imam hrpu onih sitnih linija od dehiracije, isto oko usana. Bit će da su to godine malo :-(

Nakon što sam redovno koristila kremu, čelo je izgledalo puno bolje, oko usana isto, a ostatak lica je blistao.

S obzirom da dolazi ljeto, ulovila sam prvu proljetnu boju u licu i došla na ideju: Zašto Vichy ne napravi ljetnu verziju ove kreme koja će licu dati zlatni odsjaj?

*PR uzorak

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i