Preskoči na glavni sadržaj

Avon Planet Spa Maska za oko očiju


Ne sjećam se da li sam pisala o maski za oko očiju. Davno sam ju kupila i to jer nisam gledala. Mislila sam da kupujem kremu za oko očiju, ali dobila sam masku! Što i nije ispalo tako loše.

Maska je lagane roza boje, relativno brzo se upija, dosta je dobra za područje oko očiju i ostavlja roza trag. Nije jako, ali područje ispod očiju kao da ima na sebi neki roza korektor. Ne prekrije podočnjake, nego ih osvijetli, što je dobro za umorne dane.

Pakiranje mi se sviđa, uska crna tuba sa zlatnim čepom, djeluje otmjeno. Uvijek sam ovu vrstu pakovanja jer se lako može dozirati i ne moram gurati prste u hrpu kreme.

Ukratko, ok maska za mackanje nedjeljom popodne.

Kupljeno pred nekoliko mjeseci u Avon katalogu, cijena je bila oko 35 kn.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i