utorak, 30. lipnja 2015.

Matrix ulje za kosu

Mislim da je najbitnije da kažem da je ovo najbolje ulje za kosu koje sam imala! Matrix mi je do sada bio sasvim nepoznat brend, znala sam da postoji, ali nekako se nikad ne bih odlučila da kupim nešto na čemu piše Matrix. Ne znam zašto, da li je stvar u tome što svaki plakat u gradu ne vrišti Matrix ili nešto treće, neznam.

Ono što znam je da pazim kako koristim ovo ulje. Ne želim izgubiti niti jednu jedinu kap. Ulje mi se sviđa jer je gusto, a odlično se razmaže po kosi. Opet gusto je, ali se odlično upije i nahrani kosu.

Ulje koristim stalno - na mokroj kosi, na suhoj, prije feniranja, svaki dan da mi kosa bude još ljepša, pa i prije pranja kao masku ... I sad ispada da stalno koristim ovo ulje! Što ću kad mi se sviđa.

Miris ulja je jako ugodan, ostavlja baš onako skup dojam. To je ono što volim kod profesionalnih proizvoda jer imaju taj neki skupi miris koji jeftiniji brendovi nemaju.Ambalaža je plastična bočica sa pumpicom. Ulje dolazi u varijanti od 125 ml i svaki dan koristim bar jednu pumpicu.

Prije sam koristila još i Matrix regenerator i mogu reći da su proizvodi zajedno odlični, kao i sami za sebe.

*PR uzorak

Nema komentara:

Objavi komentar