Preskoči na glavni sadržaj

Moj omiljeni dezić
Moj omiljeni dezić - Nivea powder touch roll on. :-)

Osobno, volim roll on - nekako imam dojam da s njima najviše dobijem - imam dojam da su najjači od svih vrsta. Sprej nekako leti svudgje i imam dojam da više miriši kupaonica nego ja.

A powder touch miris - što više reći nego da je odličan - lagan, nježan, ma bijela i roza boja ga baš opisuju.

Sviđa mi se što sam s powder touchom sigurna cijeli dan i noć. Nanosim ga uvečer poslije tuširanja i mirna sam cijeli drugi dan.

Sviđa mi se što ne ostavlja tragove na odjeći i pogodan je za putovanja. Tako je mali da stane u svaki cipelu u koferu.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i