Preskoči na glavni sadržaj

Alba Botanica hidratantna krema


To da imam dosta čudnim mjerila da li je neka krema dobra ili ne znamo. Ali danas imam još jedan novi. :-)

Jako često imam upalu sinusa i tada doslovno poderem kožu na nosu. A prava je ona krema koju koristim da mažem nos u tim teškim trenucima. Nos mi bude crven, a nekad imam i krastice.

A sada sam otkrila da ova krema u tim trenucima njeguje kožu i nemam problema sa crvenim i oguljenim nosom.

Ne znam da li je potrebno da nastavljam da mi je krema dobra po pitanju hidratacije i svega ostalog. Ako je krema odlična dok je koža osjetljiva, u redovnim uvjetima je još bolja.Krema dolazi u malo neuglednoj plastičnoj amabalaži, koja nije baš pogodna za putovanja.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i