Preskoči na glavni sadržaj

La Roche Posay Anthelios XL SPF 50+ fluid za lice


Moj favorit za očuvanje kože lica tokom ljetnih mjeseci ...

Uvijek ga imam u blizini dok sam na suncu jer želim očuvati lice od sunca. Tako sam ga najčešće ove godine koristila dok sam bila na moru.Fluid sam nanosila prije izlaganja suncu, kad se nađem na plaži već je kasno jer bi mogla ostati crvena. Nanosila sam ga cijelo lice i uha i moram reći da sam i ove godine jako zadovoljna. Lice mi je ostalo bijelo, nisam dobila niti jednu pjegu ili opeklinu od sunca.


Uvijek ga nanosim u debelom sloju jer volim da mi je koža dobro natopljena dok sam suncu, ipak sunce i more isušuju kožu.

Ono što mi je isto svidjelo - nije bilo novih prištića, sve je bilo pod kontrolom :-)


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i