Preskoči na glavni sadržaj

Lak za kosuNema se ovdje puno toga za reći. Imam hrpu kose, što dugačke, što one male koja stalno izbija i sve kvari. Jednostavno ne mogu izaći na kraj s njom, a i ne volim vidjeti da kosa štrši na sve strane.

Zato koristim lak. Koja sekunda lakiranja, ne disanja i kosa je na mjestu, I tako cijeli dan.

Kod ovog laka sam pronašla da odlično drži, najmanje guši, ne zabetonira da ne mogu počešljati kosu i ne masti pretjerano.

Rekla bih da je ok za ono što tražim ovaj čas.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i