Preskoči na glavni sadržaj

Nivea In-shower body lotion


O da, ovo je baš nešto za nas lijene ili za nas koje smo uvečer umorne da jedva čekamo da se srušimo u krevet. Kako god, 100 u 1 proizvod za tuširanje.

Iako na uputama piše da prvo ide tuširanje s običnim gelom pa tek onda sa ovim, ja sam to prekršila :-(

Naime, ja se volim dugo tuširati i svako moje tuširanje traje po 10 minuta. Imam tuš na kojem voda može ići brzo iz sredine, lagano sa šire strane, pa da može biti kao maglica i sl., i dok ih sve izmjenim (tj. dok se igram s tušem) prođe dosta vremena.

In shower nanesem nakon tog igranja sa svim vrstama mlazeva tuša, umasiram to u kožu i onda ispirem.Sviđaju mi se zrnca koja se nalaze u kremi, sviđa mi se miris i sviđa mi se kako je koža meka. I to sve se još dogodi za vrijeme tuširanja. Ovaj proizvod je idealno rješenje da imam nešto s čime se tuširam i nešto za njegu (što je prije bilo nakon tuširanja i lijepilo pidžamu za tijelo). Ovdje je sve gotovo pod tušem. Nakon toga mogu obući koju god pidžamu jer se ništa ne lijepi za kožu. Rezultat je meka koža na najbrži mogući način.

Nakon tuširanja je potrebno samo da se obrišem i bacim u krevet. Nije li to odlično? Miris kreme je nekako lagan, nježan, meni je baš uspavljujuć.

*PR uzorak
Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i