Preskoči na glavni sadržaj

Vichy micelarno ulje
 Dugo sam se mučila kako najjednostavnije koristiti ulje za skidanje šminke, pa sam koristila vatu koju sam namočila, pa stavljala na nju ulje ... komplicirano.

Sada je pravilo: namočiti lice, ulje staviti u dlan, raspšiti po svim prstima i s tim na lice. Onda ulje umasiram u kožu i sav make up se skine. Brzo, jednostavno i efikasno.

Čisto ulje u dlanu, koje jedva čeka da dođe na lice (a i lice to jedva čeka)


U dodiru s vodom postaje bijelo ...


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i