Preskoči na glavni sadržaj

Bourjois piling


Još jedan piling koji uvijek imam doma. Koristim ga već godinama i imat ću ga dok god se bude proizvodio.


Ovaj piling je jako lagan, nema gruba zrnca, jako je blag. Ponekad ga koristim svaki dan nakon čišćenja šminke jer mi se on čini baš kao zadnji dio u njezi lica da lice bude čisto i meko.


Piling je jako kremst, jako lijepo se umasira u kožu. Sviđa mi se kako koža ostane nakon njega meka i ne isušena.

Ovo je piling koji mi je drag baš zbog toga, kremast je i nakon njega na licu ostane onaj kremasti osjećaj i ne osjetim da mi je koža isušena.

*PR uzorak

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i