Preskoči na glavni sadržaj

Ulje argana


Ulje argana se može koristiti za lice i kosu, ali ovu bočicu sam ja odlučila koristiti za kosu. Inače kosu bojim u plavu i na to još idu još plaviji pramenovi, pa mi uvijek treba nešto što oživi kosu, pogotovo onih tjedan dana nakon bojenja, tada mi je kosa najosjetljivija.


Dizajn mi se sviđa, jasno se vidi što je, a pumpica je baš zgodna, nije neka obična. Sviđa mi se pakovanje.


Ulje sam koristila i na mokru i suhu kosu. Volim staviti malo ulja na kosu prije sušenja, tako barem mislim da ju malo spašavam od topline. Onda stavim još malo ulja na suhu kosu i svaki dan u prolazu. Jednom sam čitala da je jako dobro svaki dan staviti malo ulja na kosu i mislim da je to baš dobra navika. Vidim po svojoj kosi.

Ulje argana sam nekad nanosila sat dva prije pranja kose da ju malo nahranim i pomognem da se oporavi.

Sve u svemu, ulje mi se svidjelo. Probala sam ga i na licu, bilo je ok, ali trenutno koristim već nekoliko ulja za lice i ne vidim svrhu da stavljam još jedno ulje. Tako sam ovo ulje odlučila koristiti za kosu i svidjelo mi se.

*PR uzorak

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i