Preskoči na glavni sadržaj

Alpstories anticelulitno ulje


Mnoge žene imaju pristup za se o celulitu brinu nakon Uskrsa, jer uskoro će se vidjeti. Ja volim temeljiti pristup. Ja se svaki dan, cijele godine redovno mažem sa ovim preparatima.


Zadnji u nizu je Alpstories. Ono što me prvo oduševilo je da ne smrdi - ne znam zašto, ali većina ih tako smrdi, grozno. Ovaj miriši baš odlično.


Sviđa mi se kako je koža mekana, čvršća, napetija, a i guza mi bolje izgleda. :-)
Nije sve naravno sve samo u ulju, bitno je da se zdravo živi (kreće, vježba, zdravo hrani), pa je i lakše sa celulitom. Ali ja uvijek volim još tu malu pripomoć kozmetike, koža mi je mekana, glatka, nahranjenja, a i celulit mi je manje vidljiv.

*PR uzorak


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i