Preskoči na glavni sadržaj

Byphasse krema za ruke


Krema za ruke u pakovanju od 125 ml, ja bih kazala konačno da netko napravi malo konkretnije pakovanje. 

- Miris - ugodan, lagan, sviđa mi se dok mi ruke imaju nježan miris kreme. Inače radim s papirima i na kompujtoru i nekad imam dojam da mi ruke smrde od papira.

- Tekstura - lagana, brzo se upije, sasvim nemasna, bez ostataka po prstima i sl. Kako stalno diram papire i tipkovnicu, nije mi baš ugodno dok se zalijepim u to.

- Učinkovitost - odlična, ruke su mi mekane, nisu isušene ili nagužvane.

Opći dojam je da mi se je krema svidjela i da će zamijeniti moju do sada omiljenu.

*PR uzorak


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i