Preskoči na glavni sadržaj

Macadamia ulje za kosu


Zbog jednog kratkog puta sam kupila malo pakovanje ulja za kosu. Nisam mogla u mali kofer staviti ulje od 125 ml i još to unesti u avion. Makar jednom škarice za nokte jesam, toliko o strogim kontrolama.

O Macadamiji sam čitala, ali nekako baš kad mislim isprobati, uvijek se pojavi neki novi hit brend i Macadamija izvisi.

Uglavnom kad sam ga se konačno dočepala, ulje je super. Nekako olakša kosu, nije onako teška i bude svilenkasta. Nikad mi se to nije dogodilo da ulje tako od jednog nanošenja promjeni kosu, ali nažalost samo do prvog pranja. Sviđa mi se miris ulja i to kako čini kosu svilenkastom.

Sada sam definitivno odlučila da bez obzira na sve, sljedeće ulje i maska su Macadamia.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i