Preskoči na glavni sadržaj

Max Factor 2000 Calorie


Doslovno maskare mog djetinjstva. Ovo su bile jedne od prvih maskara koje sam kupila (ne u ovom pakovanju!), nekako su mi drage jer me podsjećaju na vrijeme od pred 15 godina, kad sam išla u osnovnu školu.

Drago mi je da nakon toliko vremena ove maskare i dalje postoje. Samo su sada novije, modernije, ali i dalje jednako dobre.

Kad god su na akciji u DM-u ili Bipi uzmem uvijek zlatnu i crvenu, te su mi najdraže.

Sviđa mi se njihova formula, postojanost i četkice.Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i