Preskoči na glavni sadržaj

Nuxe krema za oko očiju
Nije mi bila namjera kupiti ovu kremu, htjela sam Nirvanesque, ali je nije bilo u ljekarni pa sam odlučila igrati na sigurno i uzeti kremu sam već koristila.

Krema mi se sviđa jer se brzo upija pa se mogu brzo i našminkati. Nema nikakvih masnih ostataka ili da nešto ostane oko očiju.

Djelovanje na podočnjake je odlično. Smanji natečenost, i to one grozne kobasice pod očima. Osim toga umanjuje vidljivost plavih krugova.

Sve u svemu, meni je ova krema jako blizu savršene kreme za oko očiju.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i