Preskoči na glavni sadržaj

Vichy serum za oko očiju


Kad bi dobila zadatak da ovaj serum opišem baš kako ga vidim, to bi bilo:
"Ono što briše podočnjake i vrati svu kožu na mjesto"

Ovako to ide, probudim se natečena i plava oko očiju. Onda nanesem serum i podočnjaci nisu više jako vidljivi - koža je utegnuta, plavi krugovi su ublaženi i nemam više osjećaj da ispod očiju imam balone.

Sviđa mi se što serum ima laganu bijelo bisernu boju i time prikrije plave podočnjake. Isto mi se sviđa što se vrlo brzo upija i doslovno za 2 minute mogu nastaviti sa šminkom oko očiju.

Jedan divan proizvod koji uvijek treba imati kod sebe.

Plus, ne moram ga držati u frižideru jer je u hladnoj bočici i serum je uvijek hladan.

*PR uzorak

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i