Preskoči na glavni sadržaj

Nivea odstranjivač šminke za oko očiju


Ovo mi je već 3. bočica ...

Vraćam mu se u zadnje vrijeme jer je blag, sve očisti što imamo na očima - maskaru, olovku, sjenilo i sl. Ali ima i jedan bonus. Radim ono na što će većina reći ne!!! Koristim ga i na cijelom licu i zadovoljna sam. :-)


Odstranjivač mi se sviđa jer je jako blag i sve očisti na očiju (i nešto više s lica). Sviđa mi se pakovanje od 125 ml, to ipak stane u svaki torbu. 

Cijena je uvijek više nego povoljna, a često bude i na popustu. :-)

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i