Preskoči na glavni sadržaj

Vichy


Kad bih morala u jednoj rečenici opisati ovo ulje, bilo bi: najfinije ulje za lice koje sam probala.

Ulje je lagane teksture, ali jako lijepo omekša lice i nahrani ga. Odlično mi je za njegu preko dana i za noć. BB kreme savršeno sjedaju na lice, a noćne kreme još bolje odrade svoj posao.

Inače jako volim koristiti ulja za lice jer mislim da vrijede više od ikoje kreme za lice.

Sviđa mi se ambalaža jer dolazi sa pipetom, pa je puno lakše nanijeti ulje nego dok curi iz bočice.

Ulje mi je najkorisnije na čelu - to mi je kritično područje - jako je zategnuto, suho, dehidrirano i tamo mi je potrebno jako puno. Ulje to sve dobro smiri i čelo izgleda puno bolje. Drugi kritični dio je vrat - uvijek se sjetim savjeta Lele Margitić kad je pričala o njezi lica - da je vrat najveći izdajnik - i zbilja je! Mislim da bi svaka žena kazala da žali što za vrat nije kupovala bolje proizvode nego za lice. Ja moj vrat natapam s ovim uljem i pazim da ostane mlad. :-)


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i