četvrtak, 31. prosinca 2015.

Blake Red

Sezona blagdana traje još kratko, jako kratko, ali crveni ruž će ovaj put ostati puno dalje.

Ustvari, ne crveni, nego pure red.Kupljen slučajno. Hitno mi je zatrebao jako crveni ruž, ženski crveni ruž. U petak sam uočila da mi treba crveni ruž, doma sam imala Chanel Rouge Coco Monte Carlo, ali on nije jako crven, on je lagano crven. I onda u petak uvečer jedino do čega sam mogla su bili Bipa i DM. I tamo je bila ova kolekcija. Nakon pola sata biranja u tom crvenilu, uzela sam ovog ljepotana.


Crveniju nijansu nisam nikad imala, jaču postojanost isto. To je baš ruž, onaj pravi ženski komad samopouzdanja. Ruž nosim u Chanel Vitalumiere Aqua jer ovaj ruž traži savršeno lice, tek mrvicu sjenila, crni tuš/olovku, Volume de Chanel maskaru i ja sam nekad peglala kosu, a nekad isfenirala na veliku četku.

Ukratko, bilo je holivudski. I jedva čekam da se opet tako spremim.


Sa ružem sa prezadovoljna, bolji mi je jednog velikog dijela high end kozmetike. L'Oreal ruž je jako, ali jako pigmentiran, nevjerojatno postojan i jako težak sa skidanje.

Nanijeti ga je isto jako teško. Treba jako mirna ruka ako ga se nanosi direktno. Sa olovkom je naravno puno jednostavnije. Ja sam još sa štapićima za uho popravljala da bude savršeno ravno. 

A onda kada dođem doma, skidanje je još jedan izazov - samo upornost i dobar odstranjivač ga miču sa usana.

Namjera mi je kupiti i još neke ruževe od ovih zadnjih kolekcija - red, pink i sl. jer mi se je ovaj ruž jako svidio. To mi je trenutno omiljeni ruž. :-)Nema komentara:

Objavi komentar