Preskoči na glavni sadržaj

Givenchy Ange ou DemonParfeme volim kupovati, to je nekako kao osvajanje, sve vidim što se nudi i onda tražim koji će me oboriti s nogu. I na kraju to ispadne da jednom uzmem omiljeni parfem, drugi put ide klasik.

I eto, sad je drugi put, pa me evo sa ovim divnim parfemom. 

Kod njega mi se sviđa sve, ali ama baš sve.

Kutija u kojoj dolazi - bijela, sa natpisom Givenchy, i tu već ja padam u trans. Inače, Givenchy mi je omiljeni brend.

Bočica - pravi dagulj, kombinacija crnog i prozirnog stakla, poklopac koji je teško zatvoriti, bočica koju je teško strpati u torbu, ali onda su opet na dnu bočice ta divna slova koja obožavam. Nema veze što nemam gdje staviti mobitel u torbi dok stavim ovaj parfem, ali eto, mobitel u ruku, parfem u torbu.

Miris - ne znam opisati, meni je to nekako čvrst, statement miris za prave žene. Naravno, svi ga primijete i svi pitaju koji je to parfem. Nikad ne stavljam više od jedne pumpice jer bi bilo previše. Miris je jak i dugotrajan. 

Uvijek volim pročitati detalje mirisa na Pun Miris.


No, otišla sam dalje. Kad me netko treba za savjetnika za dar za parfem - uvijek je to Ange ou Demon. Svima se svidi, ali se svidi i meni osjetiti da drugim ženama.

Ovo je parfem za koji se nadam da će postojati do moje starosti, jer se ne želim odvojiti od njega. Želim ga koristiti dugo godina.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i