utorak, 29. prosinca 2015.

Givenchy Ange ou DemonParfeme volim kupovati, to je nekako kao osvajanje, sve vidim što se nudi i onda tražim koji će me oboriti s nogu. I na kraju to ispadne da jednom uzmem omiljeni parfem, drugi put ide klasik.

I eto, sad je drugi put, pa me evo sa ovim divnim parfemom. 

Kod njega mi se sviđa sve, ali ama baš sve.

Kutija u kojoj dolazi - bijela, sa natpisom Givenchy, i tu već ja padam u trans. Inače, Givenchy mi je omiljeni brend.

Bočica - pravi dagulj, kombinacija crnog i prozirnog stakla, poklopac koji je teško zatvoriti, bočica koju je teško strpati u torbu, ali onda su opet na dnu bočice ta divna slova koja obožavam. Nema veze što nemam gdje staviti mobitel u torbi dok stavim ovaj parfem, ali eto, mobitel u ruku, parfem u torbu.

Miris - ne znam opisati, meni je to nekako čvrst, statement miris za prave žene. Naravno, svi ga primijete i svi pitaju koji je to parfem. Nikad ne stavljam više od jedne pumpice jer bi bilo previše. Miris je jak i dugotrajan. 

Uvijek volim pročitati detalje mirisa na Pun Miris.


No, otišla sam dalje. Kad me netko treba za savjetnika za dar za parfem - uvijek je to Ange ou Demon. Svima se svidi, ali se svidi i meni osjetiti da drugim ženama.

Ovo je parfem za koji se nadam da će postojati do moje starosti, jer se ne želim odvojiti od njega. Želim ga koristiti dugo godina.

Nema komentara:

Objavi komentar