Preskoči na glavni sadržaj

Moraš ih skupiti sve


Nisam krenula u skupljanje Pokemona, nego se radi o Labellu.
Svi okusi, svi mirisi, želim ih sve ....

Trenutno imam u postavi 4 komada i svi su mi odlični.
Rasporedila sam ih svugdje.

Peach je torbi - tako da je uvijek u uz mene. Boja je lagano narančasta, usne se sjaje i nisu suhe.

Strawberry - jagode tokom cijele godine. Takav imam dojam. Taj stoji u sobi, tako da namažem usne svaki put kad uđem u sobu. Ili ga uzimam kad idem hodati, tako da mi obrazi budu rumeni od hodanja, a usne putene.

Cherry - mmmmm, miris višnje, kao da ispred sebe imam teglicu nadjeva od višanja.  Usne su crvenkaste i baš djeluju prirodno crvene.

Watermelon - ovo je naj ljetniji Labello. Podsjeća me na sunce, more, badiće, sandale, prijesak. Usne imaju gotovo ligh fuksija nijansu.

Svaki od ova 4 mi drag na svoj način. Zajedničko im je odlična njega u ovim hladnim danima, malo boje koja izgleda ok za dnevne prilike, toliko da lice ne izgleda ispijeno, a miris ipak malo podigne raspoloženje.

Mislim da je sada jasno zašto im moram skupiti sve. :-)

*PR uzorci

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i