Preskoči na glavni sadržaj

Afrodita Arganovo ulje


Nakon što sam potrošila Macadamia ulje, slučajno sam se našla u Bipi i u nedostatku ideje, kupila sam ono ulje koje do sada nisam probala.

Ali znatiželja me nije odvela u dobro smjeru.

Ulje je jednostavno premasno. Ne upija se u kosu, stoji na kosi i nikako da se upije. Ja se jako lijepo isfeniram, ali ulje to upropasti. 

Probala sam staviti sasvim malo ulja, ali onda je bilo kao da ništa nemam na kosi, nema efekta da mi kosa izgleda bolje.

Vidjela sam isto to ulje na probi u salonu gdje idem, ali je odgovor bio isti - da jednostavno je premasno.

Žao mi je što se nisam našla na istoj valnoj dužini sa ovom bočicom.


Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i