utorak, 5. siječnja 2016.

Le Volume de Chanel


Kad bih ja birala ime, ova maskara bi se zvala Le Perfection de Chanel.Stalno se vraćam na Le Volume jer kako mi trepavice izgledaju, to ne može niti jedna druga maskara. Trepavice su mi dugačke, velike, debele, a ne izgledaju kao da na njima ima puno maskare.


Trepavica je svaka za sebe, nisu slijepljene ili da izgledaju loše. Kad imam ovu maskaru, dovoljno je da imam samo nju na očima, oči su velike, trepavice tako lijepo definiraju oči, oči se ističu na cijelom licu.

Ne znam to opisati, ali znam opisati da ne kupujem druge maskare. Nije mi žao dati po 250 kn za Le Volume jer vrijedi svake kune.

Samo uočila da razliku u kvalitetu - ona koju sam kupila u Frankfurtu u 9/2015 je još uvijek odlična, svježa i trepavice su ogromne, dok one maskare koje kupim kod nas, gube svu moć nakon manje od 2 mjeseca. Nadam se da samo ja do sada nisam imala sreće i da se to neće ponavljati.

Maskara se naravno ne trusi, stoji na očima od jutra do sutra i izgleda savršeno. Da ne napominjem da oči i trepavice izgledaju profinjeno i otmjeno, nikako prenašminkano i trash.


Nema komentara:

Objavi komentar