Preskoči na glavni sadržaj

Le Volume de Chanel


Kad bih ja birala ime, ova maskara bi se zvala Le Perfection de Chanel.Stalno se vraćam na Le Volume jer kako mi trepavice izgledaju, to ne može niti jedna druga maskara. Trepavice su mi dugačke, velike, debele, a ne izgledaju kao da na njima ima puno maskare.


Trepavica je svaka za sebe, nisu slijepljene ili da izgledaju loše. Kad imam ovu maskaru, dovoljno je da imam samo nju na očima, oči su velike, trepavice tako lijepo definiraju oči, oči se ističu na cijelom licu.

Ne znam to opisati, ali znam opisati da ne kupujem druge maskare. Nije mi žao dati po 250 kn za Le Volume jer vrijedi svake kune.

Samo uočila da razliku u kvalitetu - ona koju sam kupila u Frankfurtu u 9/2015 je još uvijek odlična, svježa i trepavice su ogromne, dok one maskare koje kupim kod nas, gube svu moć nakon manje od 2 mjeseca. Nadam se da samo ja do sada nisam imala sreće i da se to neće ponavljati.

Maskara se naravno ne trusi, stoji na očima od jutra do sutra i izgleda savršeno. Da ne napominjem da oči i trepavice izgledaju profinjeno i otmjeno, nikako prenašminkano i trash.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i