Preskoči na glavni sadržaj

Macadamia ulje za kosu


U lutanju za najboljim uljem za kosu, probala sam još jedno.

Prvo što mi se najviše sviđa je što je to ulje u sprej bočici - nema prljanja ruku sa ulje. To je kod mene veliki plus. Ne volim prstima po kosi mastiti ulje, nekako mi to nije ok.

Miris mi je isto ok, lagan, ugodan i ostavlja dojam "skupe kose".

Ulje samo po sebi je jako lagano, ali jako efikasno. Ulje nekako čini kosu laganijom, nije ista kao prije ulja. Isto tako, svaka količina ulja se upije i ne vidi se masni trag na kosi. Koliko god da sam ulja nanijela na kosu nikad nije bilo previše.

Kosa je nakon ulja uvijek tako meka, lagana, sjajna, doslovno kao iz reklama.

Ulje ću uvijek imati pri ruci, svidjelo mi se. Lako je dostupno, a ja ga volim koristiti.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i