Preskoči na glavni sadržaj

Nivea Anti Wrinkle


Najbolje vrijeme za testiranje hidratantne kreme protiv bora je baš sada - zima, hladnoća, grijanje, ma odlično vrijeme da koža bude suha, perutava i da izgleda loše.

Dnevna krema
- dovoljno lagana da bude podloga za puder
- odlično njeguje lice i vrat
- jako dobro hidratizira, primjećujem to najbolje na čelu jer je puno linija od dehidracije
- Nivea miris :-)

Noćna krema
- sve kao kod dnevne, samo je još malo jača i zbog nje se budim sa jako lijepom kožom

Nivea kreme su mi uvijek siguran izbor. Znam da u njih nisu natrpali sve i svašta, a opet vrlo u efiikasne. U zadnje vrijeme primijećujem da u Niveinom rangu proizvoda sebe više nađem u onome za stariju populaciju.

Od obje kreme nisam nikad uočila prištće, da me lice svrbi ili nešto slično.

Zato kažem da je Nivea uvijek dobar izbor - kvaliteta i sigurnost.

* PR uzorak

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i