četvrtak, 7. siječnja 2016.

Nivea Q10
Kad sam ovo vidjela, prvo sam se smijala jer su bočici male kuglice ... Kao kristalna kugla u kojoj nešto lijepo čeka. No idemo redom.Serum 

Ambalaža je super, malo opisa, malo se vidi proizvod koji je zbilja za pokazati jer nema puno sličnih stvari - podsjeća me na Guerlain. Pumpica je isto ok i jedan pritisak pumpice je dovoljan za lice i vrat. Serum jako lijepo hidratizira lice, ne ostaje masno, nego dobije jedan jako lijepi ton, lagano žućkasti, što je meni ok s obzirom na žuti podton i da mi prikrije malo crvenih mjesta na licu.

Sa hidratacijom sam prezadovoljna - nekad serum koristim sam, a ponekad još stavim i kremu nakon. Uglavnom, dok je toplije vrijeme dovoljan mi je samo serum. 

Serum mi se je jako svidio jer je prije svega zanimljiv, lagan i efikasan.
Krema

Logičan nastavak nakon seruma je krema. Krema je dosta konkretna, kazala bih da je odlična za ovaj period jer je kombinacija i hidratantne i bogate, a da nije preteška. Odlična je njega za dan, s obzirom da ima SPF. Jako mi je dobra njega za prije pudera jer se jako dobro upija i ne ostavlja masne tragove.

Njega koju serum i krema pružaju mi je bila dobra. Nisam uočila neke prištiće ili probleme. Kod Nivee uvijek volim to što je sigurna i znam da s Niveom ne mogu pogriješiti.

Uvijek mi je žao što više nema Nivea make up-a, to nikako ne mogu prežaliti.

* PR uzorak

Nema komentara:

Objavi komentar