Preskoči na glavni sadržaj

Nivea Q10
Kad sam ovo vidjela, prvo sam se smijala jer su bočici male kuglice ... Kao kristalna kugla u kojoj nešto lijepo čeka. No idemo redom.Serum 

Ambalaža je super, malo opisa, malo se vidi proizvod koji je zbilja za pokazati jer nema puno sličnih stvari - podsjeća me na Guerlain. Pumpica je isto ok i jedan pritisak pumpice je dovoljan za lice i vrat. Serum jako lijepo hidratizira lice, ne ostaje masno, nego dobije jedan jako lijepi ton, lagano žućkasti, što je meni ok s obzirom na žuti podton i da mi prikrije malo crvenih mjesta na licu.

Sa hidratacijom sam prezadovoljna - nekad serum koristim sam, a ponekad još stavim i kremu nakon. Uglavnom, dok je toplije vrijeme dovoljan mi je samo serum. 

Serum mi se je jako svidio jer je prije svega zanimljiv, lagan i efikasan.
Krema

Logičan nastavak nakon seruma je krema. Krema je dosta konkretna, kazala bih da je odlična za ovaj period jer je kombinacija i hidratantne i bogate, a da nije preteška. Odlična je njega za dan, s obzirom da ima SPF. Jako mi je dobra njega za prije pudera jer se jako dobro upija i ne ostavlja masne tragove.

Njega koju serum i krema pružaju mi je bila dobra. Nisam uočila neke prištiće ili probleme. Kod Nivee uvijek volim to što je sigurna i znam da s Niveom ne mogu pogriješiti.

Uvijek mi je žao što više nema Nivea make up-a, to nikako ne mogu prežaliti.

* PR uzorak

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i