Preskoči na glavni sadržaj

Pantene maska za kosu


U zadnje vrijeme sam prezadovoljna  sa Panetene proizvodima. Da nisam čitala o njima na Beauty Blogette, ne bih ih sama kupila, ali srećom čitala sam i kupila.

Omiljeni su mi žuta i plava linija. Plava čini kosu mekom i laganom kao pero, dok žuta obnavlja.

Današnja tema je plava linija - Aqua light. 

Inače kupujem regenerator, ali ovaj put sam uzela masku u tubi jer me zanimala. Definitivno je jača od regeneratora, kosa je jako mekana, ali i sasvim lagana. Imam dojam da mi je kosa kao pero, tako lagana.

Masku sam držala po par minuta, uvijek dok se tuširam. Sviđa mi se kako zagladi kosu, dosta dobro se može kosa počešljati nakon pranja i nikad nije s njom teško raditi.

Sviđa mi se kako je kosa podatna dok ju feniram, izgleda kao da sam izašla iz salona. :-) 


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i