Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Dermablend


Dermablend sam prvi put kupila tek kad je došao u Hrvatsku, davno je to, ima više od 5 godina.

Navika mi je da uvijek imam jednu tubu Dermablenda, znam da prekriva sve na licu i zato volim da imam za slučaj da mi je potrebno za brizinsko prikrivanje nečeg lošeg na licu.

Dermablend dolazi u nekoliko nijansi, po svijetlo, srednje, tamnije i tamno (25-45). Nijanse su prilagođene žutom tonu kože.

Ono što sam primijetila kao razliku od moje prve tube (bijele) do ove zadnje (crne):
- prekrivanje je i dalje savršeno
- puno laganija formula
- lice izgleda savršeno, sve je prekriveno, a lice izgleda prozračno, a ne kao jako teški puder
- kroz godine je ovaj puder postao puno laganiji
- prekrivanje se može odlično "nadograditi" na mjestima gdje je potrebno
- ne mora se koristiti na cijelom licu, može se koristiti kao korektor preko BB kreme ili nekog laganijeg pudera

Oduševljena sam ovom malom crnom tubom sreće. Lice mi je bilo puno prištića (radi depilacije lica), ali sa ovim puderom je izgledalo kao da nije ništa bilo, uz napomenu da se nisam trudila oko prekrivanja, samo sam nanijela jedan sloj na lice i nisam se fokusirala na problematična područja.

Kist je odličan suputnik ovom puderu, olakšava nanošenje i pomaže da se izgledi rub brade i vrat, tamo mnogim ženama ostane onaj ne tako lijepi prizor crte.

Kad bih morala birati koji bi bio jedini puder koji bi uvijek imala kod sebe - bio bi to samo Dermablend. Lako ga se može koristiti kao toniranu kremu (pomiješati dnevnu kremu i Dermablend), a opet lako se s njim može prekriti sve (odlično je koristiti kist za tuš za precizno nanošenje na prištiće, crvenilo i sl.).

* PR uzorak 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i