Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Idealia Skin Sleep


Postoji li krema koja popravlja kožu za vrijeme dok spavamo?

O daaa, postoji.

Radi se o jednoj gel kremi, roza boje, divnog mirisa i odličnog efekta.

Ambalaža je standardna za Idealiu - roza, nježna boja, čvrsta teglica koja je odlična za putovanja i za svaku torbu.

Tekstura ove kreme je odlična. Gelasta, lagana, upija se dobro. Ono što je bitno reći je da je ovo noćna krema i ništa drugo, ne za dan, samo za noć!

Nakon što sam došla pred kraj ove teglice, uočila sam da mi je koža puno bolja. Općenito, sa cijelom Idealia linijom sam više nego zadovoljna. Probala sam serum i dnevnu kremu i sve troje zajedno daje jako lijepe rezultate. Nikada od bilo kojeg Idealia proizvoda nisa uočila prištiće, crvenilo ili proširene pore.Učinkovitost kreme je odlična, jako sam zadovoljna sa Idealiom i to su kreme koje uvijek imam kod sebe.Za vrijeme kada mi nije dovoljno hidratantna, ispod koristim serume, ponekad Eucerin Hijaluron Filler and nekad Idealia serum.

* PR uzorak

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i