Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Liftactiv serum za oko očiju


Ovo je bilo u sadržaju Vichyjeve božićne kugle! Osim seruma, još je bio teter tekućeg pudera (odličan je) i jedan mali čistač za lice.

Bilo mi je drago vidjeti mini verziju tog divnog seruma za oko očiju jer je jako efikasan, a oči izgledaju odmoreno.

Serum je biserno bijele boje, briše moje prve bore, ali doslovno briše, ne ostaje ništa od onih crta, samo ravna koža ispod očiju.

A tek podočnjaci - nestaju. Biserno bijela boja prekriva podočnjake i oči i cijelo lice izgledaju puno bolje i odmorenije.

Serum se upija jako brzo i nakon njega se odmah šminkam. Jako je dobar kao podloga za sjenilo, olovku, tuš ili maskaru. Iako je ovo samo serum, nikad nakon njega nisam koristila kremu za oko očiju. Jednostavno je sam dovoljan na području oko očiju. 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i