Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Liftactive Supreme


Ime je znak! Kad dobijete kremu koja se zove supreme, e onda se očekuje puno, jako puno. 

Ambalaža je standardna za Vichy - teglica oštrih rubova, kad ju se ostavi na vidljivom mjestu jako privlači poglede, ostavlja luksuzan dojam.

Tekstura kreme mi je odgovarala, baš je krema, prava gusta krema. Jako lijepo se razmazuje po licu, samo treba pripaziti na bijele tragove na licu.

Učinkovitost kreme je odlična, čelo i vrat mi izgledaju nakon nje jako lijepo, utegnuto i zdravo. Krema je inače bijele boje i lice izgleda kao da je na njemu primer za puder.

Kako krema jako lijepo njeguje kožu, jasno je da je kasnije lako urediti se za izlazak van. 

Ni nakon potrošene cijele teglice nisam uočila prištiće, crvenilo, iritacije ili bilo što negativno.

Ovo je krema koja je dobra za jesenski period, kad mi je potrebna osrednja njega za lice. Za vrijeme zime i grijanja mi nije dovoljna sama krema, nego još serum ispod nje.

* PR uzorak

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i